Ви завжди зможете переключити мову сайту, скориставшись перемикачем.
науково-виробниче об'єднання
АГРО-СІМО-МАШБУД
у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю
Після очищення від домішок зерно піддають гідротермічної обробці (ГТО) - зволоженню і нагріванню за допомогою пари, подальшого відволоженню і сушці. В результаті збільшується міцність ядра за рахунок клейстеризації крохмалю і денатурації білка, а оболонки стають більш крихкими і легше відокремлюються. Оптимальна ГТО зерна можлива тільки при його вологості 13-15,5%.
Пропарювачі, сушарки та зволожувачі, розроблені НВО «АГРО-СІМО-МАШБУД», покращують технологічні властивості зерна і підвищують споживчі і органолептичні властивості готового продукту. Колір крупи стає більш рівномірним, каша швидше вариться і має розсипчасту консистенцію.