+38 (048) 740 70 47 Для дзвінків з України Замовити дзвінок

en ua ru Pl

Українська версія сайту

Ви завжди зможете переключити мову сайту, скориставшись перемикачем.

науково-виробниче об'єднання

АГРО-СІМО-МАШБУД

у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю

Меню

2022: Підсумки

Дорогі друзі та партнери! Почався 2023 рік. Ми лише на секунду озирнемося назад, щоб підбити короткі підсумки і зробити висновки, та знову спрямуємо до досягнення наших цілей на благо зміцнення економіки України, на користь кожного нашого клієнта та продовольчої безпеки країни.

29.01.2023

крупозаводы

Дорогі друзі та партнери! Почався 2023 рік. Ми лише на секунду озирнемося назад, щоб підбити короткі підсумки і зробити висновки, та знову спрямуємо до досягнення наших цілей на благо зміцнення економіки України, на користь кожного нашого клієнта та продовольчої безпеки країни.

24 лютого 2022 р. росія, порушивши всі міжнародні закони, розпочала повномасштабне вторгнення російських військ в Україну. Незабаром рік, як наша країна мужньо бореться за свою незалежність, за право бути вільними та жити у мирі. Минулий рік був дуже складним для українського бізнесу, зокрема аграрного та промислового. Росія бомбила наші міста, житлові будинки та об'єкти критичної інфраструктури, окупувала населені пункти та морські порти. Відбулися найдовші відключення електроенергії, зв'язку та інших благ цивілізації.

Навіть під час ескалації військових дій та на піку російської агресії компанія «АГРО-СІМО-МАШБУД» не припиняла своєї роботи, машинобудівні заводи продовжують працювати та виконувати замовлення, незважаючи на всі складнощі. Підводячи межу хотілося б зупинитися на деяких найбільших об'єктах, які отримали свій старт у 2022 році.

Наші замовники продовжують запускати нові виробництва на нашому обладнанні як в Україні, так і в Європейських країнах.

Цього року в Україні (Тернопільська область) завершився монтаж універсального крупозаводу продуктивністю 55 т/добу зерна. Завод повністю спроектований нашою компанією та оснащений обладнанням «під ключ». Завод був введений в експлуатацію та фактично вийшов на проектні потужності.

У Хмельницькій області одному з наших VIP-замовників ми спроектували, змонтували та запустили у виробництво універсальний крупозавод з переробки ячменю, пшениці та гороху продуктивністю 160 т/добу. Завод був введений в експлуатацію та фактично вийшов на проектну потужність.

Влітку цього року ми відзначили ювілейний 100-й крупозавод, який спроектований і повністю оснащений нашим технологічним обладнанням - це гречепросозавод з виробництва гречаної та пшоняної крупи з попередньою гідротермічною обробкою для отримання гречаної крупи вищої якості. Завод будується у Польщі. Сьогодні наші польські замовники повним ходом монтують обладнання під авторським наглядом фахівців НВО «АГРО-СІМО-МАШБУД».

Також у серпні цього року, незважаючи на найскладнішу логістику, закінчилося постачання технологічного обладнання до Казахстану за великим контрактом – для будівництва овсозаводу з універсальною лінією пластівців. Було відправлено 6 єврофур із нашим технологічним обладнанням. На сьогоднішній день овсозавод знаходиться на фінальній стадії монтажу під авторським супроводом наших спеціалістів.

В цей час у Чехії нашими спеціалістами проводиться монтаж обладнання крупоцеху з переробки зерна у крупу пшеничну та ячну, а також лінії переробки гороху. Сьогодні на цьому об'єкті монтується як технологічне обладнання, так і етажерка з металоконструкцій для розміщення обладнання.

Слід зазначити, що у 2022 році значно зріс попит на агрегатні млини і крупозаводи для виробництва борошна та крупи, оскільки багато аграрних виробництв, враховуючи складності логістики в сьогоднішніх реаліях, знайшли доцільним та ефективним будівництво невеликих регіональних млинів, локально наближених до джерел сировини. Так нами було поставлено два агрегатні вальцьові млини АВМ-15 та один крупоцех МКЦ-15.

Також минулого року наша компанія підписала та виконала контракти на постачання обладнання новим замовникам з Латвії, Литви, Італії, Польщі, Молдови, Казахстану. Незважаючи на складні випробування та важкий для України час, ми повністю виконуємо свої зобов'язання за контрактами, а наші партнери запускають крупозаводи у строк, згідно з попередніми планами та домовленостями.

2022 рік став для всіх українців особливим — ми об'єдналися в одну велику, могутню родину та показали унікальний приклад незламності, працьовитості, любові до Батьківщини та свободи. Дякую вам усім, що ви разом із нами! Бажаємо всім миру. І вперед, до нових досягнень.

Фотогалерея

Залишилися питання?
Підписатись на новини

Свіжі новини

Хіт продажів - модернізовані вальцедекові верстати
05.09.2024

Хіт продажів - модернізовані вальцедекові верстати

Подробнее
Вітаємо з Днем Незалежності України!
21.08.2024

Вітаємо з Днем Незалежності України!

Подробнее
Впровадження сучасного обладнання для переробки зерна у Казахстані
06.08.2024

Впровадження сучасного обладнання для переробки зерна у Казахстані

Подробнее
Модернізація крупозаводів
23.07.2024

Модернізація крупозаводів

Подробнее
Догори