Ви завжди зможете переключити мову сайту, скориставшись перемикачем.
науково-виробниче об'єднання
АГРО-СІМО-МАШБУД
у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю
Минулий рік був ознаменований рядом виграних тендерів і підписаних контрактів компанією НВО «АГРО-СІМО-МАШБУД» на проектування крупозаводів. Сьогодні ми поділимося новинами про будівництво універсального крупозаводу продуктивністю 55 т/добу зерна в Тернопільській області.
19.04.2021
Минулий рік був ознаменований рядом виграних тендерів і підписаних контрактів компанією НВО «АГРО-СІМО-МАШБУД» на проектування крупозаводів. Сьогодні ми поділимося новинами про будівництво універсального крупозаводу продуктивністю 55 т/добу зерна в Тернопільській області.
В середині лютого 2021 року замовник приступив до монтажу металоконструкцій під розташування обладнання на базі монтажно-технічної документації, підготовленої спеціалістами НВО «АГРО-СІМО-МАШБУД».
Супровідна документація повністю відповідає вимогам нормативних документів, стандартів, технічних умов та інших документів, що визначають вимоги до даного виробництва.
В кінці січня 2021 року в Тернопіль Замовнику була відвантажена остання автофура з технологічним обладнанням. Паралельно з монтажем технологічних металоконструкцій покупець приступив і до монтажу отриманого технологічного обладнання. Фахівці нашої компанії знаходяться в тісному контакті з монтажниками і виконують повний авторський супровід монтажних робіт.
З такою відмінною взаємодією і дотриманням графіка виконання робіт універсальний крупозавод може бути запущений вже в кінці літа цього року. Це значно розширить лінійку продукції, що випускається підприємством, а також дозволить крім гречаної крупи (гречезавод для цього замовника був спроектований нами 22 роки тому) додати до асортименту ще 4 види круп (ячну, перлову, пшеничну і горохову).
Є всі підстави припускати, що завдяки технології і досвідченим фахівцям цей крупозавод стане провідним заводом і виробником крупи зразково-показової якості, яка буде повністю відповідати світовим стандартам за якістю та харчовою безпекою.