Ви завжди зможете переключити мову сайту, скориставшись перемикачем.
науково-виробниче об'єднання
АГРО-СІМО-МАШБУД
у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю
Сьогодні ми, як і раніше, стверджуємо, що зернові пластівці є неоціненним помічником в збалансованому харчуванні і забезпечують організм необхідними вітамінами та цінними мінеральними речовинами. А щоб наситити організм людини корисними речовинами, необхідно враховувати властивості зерна і строго слідувати технології приготування пластівців для високої якості виходу готової продукції.
13.07.2015
У березні 2015 року була опублікована стаття про користь зернових пластівців. Фахівці детально розповіли про поживну цінність всіх видів пластівців і про те, що деякі види пластівців застосовуються при комплексному лікуванні різних захворювань. Ні для кого не секрет, що основою добробуту людини є здоров'я, а основними показниками розвитку країни - національне здоров'я, якість і рівень життя людей.
Сьогодні ми, як і раніше, стверджуємо, що зернові пластівці є неоціненним помічником в збалансованому харчуванні і забезпечують організм необхідними вітамінами та цінними мінеральними речовинами. А щоб наситити організм людини корисними речовинами, необхідно враховувати властивості зерна і строго слідувати технології приготування пластівців для високої якості виходу готової продукції. При виробництві зернових пластівців НВО "Агро-Сімо-Машбуд" пропонує три різні варіанти схем:
При виробництві вівсяних і кукурудзяних пластівців, або вівсяних пластівців "Геркулес" і "Екстра" використовується інше технологічне обладнання, ніж в вищевідзначеній технології (крім лінії плющення) і принципово може бути побудовано за такими ж трьома схемами.
Лінії пластівців на технологічному обладнанні компанії «Агро-Сімо-Машбуд» запущені і успішно працюють в Україні, Литві, Росії. Замовники технологічного обладнання можуть гідно оцінити якість і ефективність роботи лінії пластівців на даному обладнанні, а кінцеві користувачі продукції - оцінити якість пластівців зі збереженими цілющими і профілактичними властивостями.