+38 (048) 740 70 47 Для дзвінків з України Замовити дзвінок

ua ru Pl

Українська версія сайту

Ви завжди зможете переключити мову сайту, скориставшись перемикачем.

науково-виробниче об'єднання

АГРО-СІМО-МАШБУД

у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю

Меню

Рекомендації при виборі пропарювача для ГТО

Гідротермічна обробка зерна (ГТО) - це важливий етап в процесі підготовки зерна для переробки. Основна мета ГТО - змінити технологічні властивості зерна і створити оптимальні умови для переробки. Результатом процесу ГТО є збільшення міцності ядра і більш легке відділення оболонок, які стають крихкими.

27.05.2014

Гідротермічна обробка зерна (ГТО) – це важливий етап в процесі підготовки зерна для переробки. Основна мета ГТО - змінити технологічні властивості зерна і створити оптимальні умови для переробки.

Результатом процесу ГТО є збільшення міцності ядра і більш легке відділення оболонок, які стають крихкими.

В процесі ГТО використовують зволожувачі, пропарювачі і сушарки. Застосування зазначеного обладнання позитивно впливає як на технологічні показники зерна, так і на споживчі та органолептичні якості готової продукції. У крупи вирівнюється колір, вона швидше розварюється до однорідної консистенції.

НВО «Агро-Сімо-Машбуд» пропонує такі види пропарювачів, як:

Пропарювач ПЗ-1 - обладнання для проведення гідротермічної обробки зерна періодичної дії. Пропарювач зерна покращує технологічні властивості зерна і підвищує споживчі якості готової продукції. У конструкції застосовуються шиберні засувки ДУ-200, або ДУ-150.

Пропарювач ПЗ-2 має те ж призначення, що і ПЗ-1, але відрізняється безперервною роботою завдяки застосуванню в конструкції шлюзових затворів. Також існує різниця в масі обладнання та деяких інших параметрах.

Пропарювач ПЗ-3 варить зерно, крупу та інші сипучі продукти під надлишковим тиском насиченої водяної пари, безперервно перемішуючи продукт мішалкою.

Пропарювач ПЗ-4 здійснює безперервну гідротермічну обробку зерна круп'яних культур для якісних змін технологічних показників зерна і споживчих властивостей готової продукції. Пропарювач крупи має повний обсяг 2,7 метра кубічних, при обсязі зерна на стрічці 0,1 м. куб. Робоча площа стрічки 2,2 м. кв.

Залишилися питання?
Підписатись на новини

Свіжі новини

НВО «АГРО-СІМО-МАШБУД» на виставкових майданчиках та самітах
12.06.2025

НВО «АГРО-СІМО-МАШБУД» на виставкових майданчиках та самітах

Подробнее
Продукти переробки кукурудзи
27.05.2025

Продукти переробки кукурудзи

Подробнее
Розвиток виробництва біоетанолу та супутніх продуктів – світові тенденції та специфіка
20.05.2025

Розвиток виробництва біоетанолу та супутніх продуктів – світові тенденції та специфіка

Подробнее
Запрошуємо на зустріч на заході «AGRO-CHALLENGE» ДЕНЬ ПОЛЯ
16.05.2025

Запрошуємо на зустріч на заході «AGRO-CHALLENGE» ДЕНЬ ПОЛЯ

Подробнее
Догори