+38 (048) 740 70 47 Для дзвінків з України Замовити дзвінок

ua ru Pl

Українська версія сайту

Ви завжди зможете переключити мову сайту, скориставшись перемикачем.

науково-виробниче об'єднання

АГРО-СІМО-МАШБУД

у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю

Категории Меню

Заводи з виробництва булгуру

Комплекс технологічного обладнання призначений для переробки твердих сортів пшениці на булгур.

Продуктивність:

30-32 т/добу зерна

Виробнича будівля: Економічно ефективнішим є використання існуючих будівель з їх реконструкцією під нове виробництво, що дозволяє суттєво знизити капітальні витрати. Комплекс обладнання розміщується у будівлі розмірами в плані 12х14 м, висота 18,1 м. Розміри будівлі під розташування парової котельні 9х9 м, h=6м. У випадку, якщо замовник вже має існуючу виробничу будівлю, компонування технологічного обладнання переробляється під необхідні площі та висоти.

Асортимент та фактичний вихід готової продукції:

  • Висівки - 8-10 %;
  • Крупа булгур номерна:
    • №1 - 55-65 % (прохід ⌀3,5, схід ⌀2,5);
    • №2 - 20-25 % (прохід ⌀2,5, схід ⌀1,5);
    • №3 - 3-5 % (прохід ⌀1,5).

Технологію виробництва булгура можна розділити на такі групи: очищення, замочування, варіння, сушіння, охолодження, темперування, шліфування, виробництво крупи, сортування, упаковка в мішки.

Фото отриманого булгуру

Догори