+38 (048) 740 70 47 Для дзвінків з України Замовити дзвінок

en ua ru Pl

Українська версія сайту

Ви завжди зможете переключити мову сайту, скориставшись перемикачем.

науково-виробниче об'єднання

АГРО-СІМО-МАШБУД

у вигляді товариства з обмеженою відповідальністю

Меню

Оснащення заводів дитячого харчування технологічним обладнанням

У жовтні цього року НВО «АГРО-СІМО-МАШБУД» поставило до Молдови низку технологічного обладнання для гідротермічної обробки зерна, а також обладнання для обробки сої на масложирових та екстракційних підприємствах.

08.11.2023

обладнання для виробництва дитячого харчування

У жовтні цього року НВО «АГРО-СІМО-МАШБУД» поставило до Молдови низку технологічного обладнання для гідротермічної обробки зерна, а також обладнання для обробки сої на масложирових та екстракційних підприємствах.

Основним видом діяльності компанії-замовника є вирощування, переробка та реалізація сільськогосподарської продукції, зокрема продукції дитячого харчування. Особлива увага приділяється постійному та цілеспрямованому вдосконаленню технологічних процесів, внаслідок чого готова продукція замовника успішно експортується до низки країн Європи і не тільки. Якість та надійність підтверджується застосуванням у виробництві найсучасніших технологій. Ми, зі свого боку, вдячні за високу оцінку нашого технологічного обладнання і, відповідно, за довіру до нашої компанії.

У цій партії ми відвантажили:

Наші фахівці неодноразово відзначали, наскільки важлива гідротермічна обробка в процесі переробки зерна. Після очищення від домішок зерно піддають гідротермічній обробці – зволоженню та нагріванню за допомогою пари, використовуючи пропарювачі марки ПЗ. Потім зерно піддається подальшому відволожуванню та сушінню. Найпопулярніша сушарка ВС-10М блочного типу призначена не тільки для сушіння зерна, але і для сушіння та термообробки готової крупи. Пропарювачі, сушарки та зволожувачі, розроблені НВО «АГРО-СІМО-МАШБУД», збільшують вихід готової продукції від 5 до 12 %, покращують технологічні властивості зерна та підвищують споживчі та органолептичні властивості готового продукту. Після пропарювання та сушіння зерна колір крупи стає рівномірнішим, а каша швидше вариться і має розсипчасту консистенцію.

Фотогалерея

Залишилися питання?
Підписатись на новини

Свіжі новини

Розвиток зернопереробної промисловості у Польщі
17.09.2024

Розвиток зернопереробної промисловості у Польщі

Подробнее
Хіт продажів - модернізовані вальцедекові верстати
05.09.2024

Хіт продажів - модернізовані вальцедекові верстати

Подробнее
Вітаємо з Днем Незалежності України!
21.08.2024

Вітаємо з Днем Незалежності України!

Подробнее
Впровадження сучасного обладнання для переробки зерна у Казахстані
06.08.2024

Впровадження сучасного обладнання для переробки зерна у Казахстані

Подробнее
Догори